Mašinsko šmirglanje

Mašinsko Šmirglanje

Mašinsko šmirglanje se obavlja da bi se ošmirglali preklopi i risevi koji ostanu posle gletovanja. FESTOOL PLANEX LHS 225 EQ, Spero i Flex su robusne mašine koja ima kapacitet šmirglanja i do nekoliko stotina kvadrata dnevno u pripremi za poludisperziju.

Mašinsko šmirglanje se obavlja da bi se ošmirglali preklopi i risevi koji ostanu posle gletovanja. Šmirglanje se obavlja u zavisnosti za koju se boju priprema zid, površno se šmirglaju preklopi ako se zid priprema za klasičnu poludisperzionu boju, a detaljnije ako se vrši priprema za disperzione i akrilne boje. Priprema za disperzione i akrilne boje se radi sa finijom smirglom i pod jakim osvetljenjem jer su te boje i do 80 puta tanje od klasicne poludisperzije.

Treba napomenuti da se neke glet mase ne mogu šmirglati i da treba paziti u odabiru glet mase za završni sloj koji se šmirgla, i da je treba testirati na šmirglanje. Usisivač pomaže da se prašina ne širi po prostorijama pa je pogodan za rad i u prostorijama u kojima se nalazi nameštaj.

Sklapanje mašine i sama upotreba.

Majstor iz tima “AG-ADAPTACIJA” šmirgla zid.

Još jedna demonstracija mašinskog šmirglanja zida naše ekipe.

Kratka demonstracija mašinskog šmirglanja plafona.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja vezano za mašinsko šmirglanje, ili neku drugu našu uslugu ne ustručavajte se da nas kontaktirate. U najkraćem vremenskom roku odgovorićemo na Vaš upit.

    Krečenje Copyright AG-ADAPTACIJA© 2007- 2021. Sva prava zadržana©. IT'S YOUR WORLD. BUILD IT.

    Translate »