O nama

Dobrodošli na zvanični sajt firme AG-adaptacija.    Firma se bavi svim vrstama završnh radova u građevinarstvu. U završne radove u građevinarstvu spadaju sve vrste molersko-fasaderskih radova, adaptacije, gipsani radovi… Spisak svih naših usluga možete videti na stranici USLUGE. Poseban akcenat stavljamo na modernizaciju poslova, pa smo stoga radnike opremili najsavremenijim mašinama i alatima. Mašinsko malterisanje i gletovanje sve vise dobija primat u odnosu na ručno, iz prostog razloga što se dolazi do uštede i na materijalu i na vremenu potrebnom za završetak radova. Brzo i kvalitetno je glavni razlog prelaska na mašine, poslovi se završavaju u mnogo kraćem roku, sa mnogo manjim brojem ljudi, a kvalitet je podignut na najveći mogući nivo.    Takođe, veliku pažnju poklanjamo našim najmlađima. U skladu sa tim smo kao poseban program izdvojili DEČIJE SOBE. Sada i kod nas na tržištu možete naći poznate likove i motive iz crtanih filmova, bajki… Vaša deca će biti oduševljena da se igraju i uče uz omiljene likove na zidu svoje sobe. Uz adekvatan izbor nijansi “kinder paint” boja, koje su potpuno čiste i ekološke sa odgovarajućim atestima, i samolepljivim dekoracijama omiljenih junaka, učinićete njihov prostor maksimalno prijatnim i veselim. Biće oduševljeni da provode vreme u svom malom carstvu i da se njime hvale drugarima.   Uvek ćemo se truditi da idemo u korak sa svetom na polju dekoracije enterijera i eksterijera. Sve u cilju da budete zadovoljni našim uslugama. Vrhunski profesionalci su tu da udovolje svakoj vašoj želji i da svaku vašu ideju sprovedu u delo. Naravno, ukoliko želite, možete i nama prepustiti da osmislimo dizajn i uređenje vašeg prostora. Neki put je bolje takve stvari poveriti stručnim ljudima, sa višegodisnjim iskustvom.

  Zašto Odabrati Baš Nas
 
  • ZAŠTO SE ODLUČITI ZA NAS! Zašto da se odlučite za nas?Kao što je opste poznato, svi jedva čekaju da majstoru ‘vide leđa’ . Kad pomislite na krečenje, već se hvatate za glavu jer morate da trpite majstore u kući, a sama pomisao na čišćenje posle njih Vas dovodi do ludila… Zato je naš moto: BRZO I ČISTO! Maksimalnu pažnju posvećujemo zaštiti od prljanja i što kraćem vremenu završetka radova. Posedujemo vrhunske majstore sa višegodišnjim iskustvom koji sa lakoćom savlađuju svaki problem koji se javi u samom izvođenju radova. Na Vama je samo da se odlučite šta bi ste želeli, sve ostalo je naša briga.Ukoliko želite da idejno rešenje, izbor materijala i dekoracija prepustite stručnjacima, onda ste na pravom mestu.

Sta je kljuc uspeha nase firme ?

Za ovih 15 godina, koliko postojimo, uspeli smo da stvorimo respektabilnu firmu.

Ipak, moram da nagalasim da to i nije bilo previše teško, trebalo je samo poštovati tri bitne stavke kvalitet, kontinuitet i cenu.

Ja sam jedan od pobornika sledeće teze: cena je bitan faktor, ali nije najvažnija.

Mi smo nastojali i uspeli da objedinimo te tri stavke, i to je suština našeg poslovanja: za određene pare dobićete najbolji kvalitet.

Znači, ima jeftinijih i kvalitetnijih radova, ali naši su apsolutno prilagođeni ceni. Naravno, kontinuitet se podrazumeva.

Moram da napomenem da je ova firma nastala od 100 odsto privatnog teskog zaradjenog kapitala, bez ikakve pomoći države,

i to mi je i bila želja – da napravim pravu srpsku privatnu firmu koja posteno posluje sa svojim zaposlenima i sa klijentima .

Shvatili smo kroz rad da ako neko hoće da opstane u ovako oštroj konkurenciji, nemože samo da se zadovolji time što će

poštovati neke stvari koje se podrazumevaju. Mora da ponudi i kvalitet više.

Postoje i podfaktori: preciznost, ljubaznost, dodatne usluge i načelo da reč “ne” ne postoji za poslovne partnere.

Specifičnost naše firme je  da imamo stručnu službu za savete. Naši stručnjaci izlaze besplatno na teren i dele savete.

© IT’S YOUR WORLD.BUILD IT.  Naše vreme tek dolazi   Ag-adaptacija . – Tradicija uspeha – 😊 SNAGA JE U NAMA!