O nama

AG-Adaptacija

U srcu Voždovca postoji jedan mali, začaran krug i u njemu firma Ag-ADAPTACIJA. U njemu se iz dana u dan stvaraju nove priče, svaka jedinstvena, posebna i unikatna.

Budite deo nase priče i dozvolite da u Vašim stanovima, kućama, poslovnom prostoru ispričamo bajku kreiranu posebno za Vas. Bez obzira da li ste pristalica prirodnih, jednostavnih, intezivnih ili veselih boja i šara, AG-ADAPTACIJA iz našeg začaranog kruga će ispuniti svaku Vašu želju.

Uvek smo nasmejani, pričljivi, veseli i potrudićemo se da Vam, pored savršenog izgleda Vašeg stana, ulepšamo dan i izmamimo osmeh na lice.

Firma Ag-ADAPTACIJA je duhom mlada, kreativna i profesionalna, kroz prijatan razgovor, stvorićemo za Vas stan, kuću, poslovni prostor priču i bajkoviti dizajn po Vašem ukusu.

Dragi naši, svakodnevno se trudimo da usavršimo našu uslugu koju vam pružamo. Smatramo da zajedno najbolje možemo da napredujemo! Uz Ag-ADAPTACIJU poklonite sebi malo fantazije i dođite da maštamo zajedno!

Zašto odabrati nas?

Naše Usluge

Ovo su samo neke od usluga koje nudimo. U našim redovima imamo majstore svog zanata, sa godinama iskustva iza sebe. Radove izvode najprofesionalnije moguće.

Upoznajte naš tim

Goran Arsenić

Direktor

Jelena Arsenić

Zamenik direktora

Dragan – Bugi

Glavni majstor

Krečenje Copyright AG-ADAPTACIJA© 2007- 2021. Sva prava zadržana©. IT'S YOUR WORLD. BUILD IT.

Translate »