Keramičarski radovi

keramika Beograd, keramika Voždovac, keramičarski radovi, keramičarski radovi Beograd, keramičarski radovi Voždovac keramika Beograd, keramika Voždovac, keramičarski radovi, keramičarski radovi Beograd, keramičarski radovi Voždovac keramika Beograd, keramika Voždovac, keramičarski radovi, keramičarski radovi Beograd, keramičarski radovi Voždovac keramika Beograd, keramika Voždovac, keramičarski radovi, keramičarski radovi Beograd, keramičarski radovi Voždovac keramika Beograd, keramika Voždovac, keramičarski radovi, keramičarski radovi Beograd, keramičarski radovi Voždovac keramika Beograd, keramika Voždovac, keramičarski radovi, keramičarski radovi Beograd, keramičarski radovi Voždovac keramika Beograd, keramika Voždovac, keramičarski radovi, keramičarski radovi Beograd, keramičarski radovi Voždovac keramika Beograd, keramika Voždovac, keramičarski radovi, keramičarski radovi Beograd, keramičarski radovi Voždovac

Keramičarski radovi

Istina je da su postojeća kupatila mala (u proseku ispod četiri m2). Nega tela razvila se u intenzivnu dnevnu obavezu savremenog čoveka kojoj posvećuje prilično vremena i pažnje. Nezi tela pridružuje se i potreba da kupatilo na neki način bude mesto za održavanje zdravog psiho-fizičkog stanja. Uvece se u kupatilu oslobađamo i telesne nečistoće i psihičke napetosti koje su se nakupile tokom dana, a ujutru u kupatilu tražimo osveženje i mogućnost da dan započnemo s osećajem lagodnosti.

Kad čovek današnjice spominje kućno kupatilo, misli da mu taj prostor treba pružati upravo spomenute udobnosti, a ne da je to neka „mokra komora“ u kojoj će se moći samo na brzinu oprati. Ovakva promena stava prema kupatilu ukazuje na potrebu da se ubuduće grade veća i komfornija kupatila i da mogu danas i da se opreme i urede tako da pruzaju udoban stambeni prostor.

Savremene plocice koje zrače svežim bojama postepeno potiskuju iz kupatila porculan i kamen. Golim nogama više se ne staje na klizave i hladne keramičke pločice, već na debelu i udobnu prostirku. Zidovi raznih boja zamenili su one jednolične obložene belim keramičkim pločicama, a za oblaganje zidova upotrebljavaju se i velike ploče , drvene obloge pa i tkanine. U kupatilima se više pažnje posvećuje izdašnoj i svrsishodnoj rasveti, ugrađuju se dodatni elementi nameštaja-jednom rečju, sve se podrazumeva da se udobnost na koju smo navikli u stanu unese u punoj meri i u ovu prostoriju, i da se dočara umirujuća udobnost sklada i opuštenosti.

Keramičke pločice
Pločice su uvek u trendu. Ne propuštaju vodu i idealne su za kuhinje i kupatila, ali ih možete koristiti i u drugim prostorijama vašeg doma. Bojama i teksturama mogu potpuno da osveže i daju poseban karakter ambijentu. U ponudi pločica za kupatilo i kuhinju dizajneri su dali gotova rešenja za sve elemente i samim tim olakšali pravljenje krajnjeg izbora. Pločice ćete naći u svim dimenzijama. Mogu se naći i pločice nepravilnih ivica u rustičnom stilu. Ako imate kupatilo manje površine upotrebite pločice manjih dimenzija.

Kontaktirajte nas
Translate »