Usluge

Gipsarski radovi

Izvodimo sve vrste gipsarskih radova od gips karton ploča: spuštene plafone, lučne plafone, pregradne zidove, lučne zidove, lučne i ravne kaskade, lučne i ravne skrivače svetala, police i šankove itd. Gipsarski radovi se najčešće izvode da bi se dobio bolji izgled prostora u kome provodite najviše vremena. Postavljanjem alu konstrukcije, termo izolacije zidovima i plafonima, dobijate zvučnu i toplotnu izolaciju. Ukoliko želite da sredite i ulepšate vaš prostor, kontaktirajte nas.

Molerski radovi

Izvodimo sve vrste molerskih radova, sanaciju oštećenih zidova i plafona, uklanjanje starih naslaga materijala i kreča i gletovanje svih površina. Nakon izvršene pripreme zidova i uklanjanja i najsitnijih neravnina, zidove i plafone premazujemo bojama najkvalitetnijih domaćih i stranih proizvođača. Praksa je da zaštitimo i pripremimo prostor u kome će se izvoditi radovi. Budite slobodni da nas kontaktirate.

 

Spušteni plafoni

Spuštanjem plafona dobijamo idealno ravnu površinu, smanjujemo visinu postojećeg plafona koji je neravan ili previsok. Spuštanjem plafona možete oblikovati vaš prostor onako kako vi želite i dati svom prostoru posebnu atmosferu za uživanje u njemu. Budite slobodni da nas kontaktirate.

Adaptacija

Adaptacija kuće, stana ili poslovnog prostora obuhvata veliki broj raznovrsnih, ali međusobno povezanih i uzajamno zavisnih radova i isto toliko specijalizovanih izvođača radova, da vrlo lako može doći do greške. Nepotrebni zastoji i troškovi, ponavljanje nekih radova, sve se to može izbeći dobrim planiranjem. Tu smo da Vam pomognemo oko projekta, proračuna materijala i realizacije planova. Budite slobodni da nas kontaktirate.

 

Suvo malterisanje

Suvo malterisanje se izvodi od gipsanih ploča, ono je najbolje resenje za idealno ravnu puvršinu koju vi želite. Suvim malterisanjem dobijamo brzu i kvalitetnu ugradnju a što je najbitnije i najčistiju. Suvo malterisanje se izvodi sistemom lepljenja gips ploča na pogaču. Budite slobodni da nas kontaktirate.

Dekorativni zidovi

Dekorativni zidovi su idealno rešenje za vas prostor. Izvodimo travertino, svahili i oto cento. Budite slobodni da nas kontaktirate

Pregradni zidovi

Pregradnim zidom od gips-karton ploce postizemo brzu ugradnju, cistu i spremnu odmah za gletovanje, bez salovanja, armiranja i stemovanja za instalacije struje i vode. Pregradnim zidom možete lako pragrediti vaš prostor i napraviti od jedne prostorije, dve. Pregradni zid od gipsa se može obložiti jednom, doplom i trodupolom pločom u zavisnosti od vaših mogućnosti. Budite slobodni da nas kontaktirate.

Rasveta

Ugrađujemo sve vrste ugradnih i nagradnih lampi i lustera, led i halogenih svetala. Budite slobodni da nas kontaktirate.

 

Potkrovlja

Postavljanje Alu konstrukcije, termo izolacije na plafonu i u pregradnom zidu od gipsa, dobićete idealnu termo i zvučnu izolaciju za vaše potkrovlje. Ukoliko želite da od Vašeg potkrovlja napravite stan, da pregradite prostoriju, da napravite policu u gipsanom zidu za Vašu omiljenu sliku ili pak ugradite dekorativnu rasvetu u plafonu, budite slobodni da nas kontaktirate.

Keramičarski radovi

Vršimo postavljanje pločica svih dimenzija. Odaberite klasično postavljanje, postavljanje pod uglom ili mozaik od pločica. Oblažemo keramikom stepenike i stubove, zidamo kade i tuš kabine. Takođe vršimo pripremu zidova i podova (hidroizolacija, malterisanje, izravnjavajući slojevi, uklanjanje starih pločica). Budite slobodni da nas kontaktirate.

 

Elektro radovi
 

Pružamo usluge elektro-radova svih vrsta od strane profesionalnih električara sa višegodišnjim iskustvom. Vršimo izvođenje nove i popravku stare elektro-instalacije, zamenu i postavljanje elektro razvodnih ormana, zamenu razvodne table i ugradnju automatskih osigurača, ugradnju i popravku kućne rasvete. Budite slobodni da nas kontaktirate.

Farbanje

Izvodimo radove farbanja radijatora, vrata, prozora, ograda. Budite slobodni da nas kontaktirate.

 

Podopolagački radovi

Postavljamo sve vrste laminata, parketa i PVC poddova, garantujemo kvalitet i efikasnu ugradnju. Budite slobodni da nas kontaktirate.

 

Krečenje stanova

Krečimo svim vrstama boja za zidove – poludisperzija, disperzija i akrilne boje. Budite slobodni da nas kontaktirate.

 

Zidanje i malterisanje

Mi se bavimo i zidanjem i malterisanjem kuća i ima izuzetne i kvalitetne majstore. Garantujemo kvalitet i rok koji dogovorimo. Kod nas je najvažnije da radove izvedemo u skladu sa dogovorom koji smo postigli. Pozovite nas i uverite se u to.

Izolacije

Postavljamo sve vrste termo i hidro izolacija u vašim objektima, termo izolacije-mineralna vuna, kamena vuna i stiropor, hidro izolacije-dramin, sika i dr. Budite slobodni da nas pozovete.